Empreses

Vithas invertirà 60 milions en un nou hospital al Baix Llobregat

El grup privat sanitari considera Catalunya una àrea estratègica per als seus plans de creixement

El grup sanitari privat Vithas construirà un hospital al Baix Llobregat de 40.000 metres quadrats de superfície, en el qual té previst invertir 60 milions d’euros. La firma internacional planeja començar les obres del nou centre a finals del 2021 i inaugurar-lo dos anys després.

El nou hospital comptarà amb un sistema d’informació innovador i experiència digital del pacient. Incorporarà, també, activitats de docència i recerca, així com el foment d’activitats d’orientació social i divulgativa. L’hospital aspira a ser un referent de la sanitat catalana. “Està dotat amb una completa cartera de serveis mèdico-quirúrgics, tecnologia sanitària d’avantguarda i un concepte arquitectònic sostenible”, expliquen des del grup.

Aquest, que serà el vint-i-unè hospital que té Vithas a l’Estat, és una aposta per reforçar l’aposta del grup per Catalunya. “És un territori estratègic per als nostres plans de creixement i expansió, per la qual cosa confio que el nou hospital sigui la punta de llança de noves inversions futures que ja estem explorant”, avançava Pedro Rico, director general de Vithas en un comunicat emés pel grup .

El nou hospital Vithas donarà cobertura assistencial a municipis com Hospitalet, Sant Feliu, Sant Just Desvern, Esplugues, Sant Boi, Cornellà, Sant Joan Despí o el Prat, al costat de la resta de localitats del Baix Llobregat, així com als barris de les Corts, Sarrià o Sants-Montjuïc de Barcelona i les localitats del Garraf.

“Estem convençuts que el nostre model assistencial, basat en la qualitat acreditada, l’experiència pacient, la innovació i recerca, dóna resposta a les demandes sanitàries dels ciutadans del Baix Llobregat i de la ciutat de Barcelona”, afegeix Rico.

El nou centre hospitalari i els que vindran se suma a l’hospital que el grup sanitari posseeix des dels seus inicis a la ciutat de Lleida.

Vithas disposa actualment de vuit hospitals 2 a Alacant 2 a València, 2 a Castelló, 2 a Almeria i Màlaga . La xarxa hospitalària de Vithas es completa amb tres centres a Madrid, Sevilla, Granada, Vigo, Vitòria, Las Palmas i Tenerife, 22 centres mèdics en aquestes mateixes províncies, i una participació accionarial en el grup balear Juaneda.

L’aposta de Vithas per una assistència sanitària de qualitat a i un servei personalitzat va unida al suport de Goodgrower, accionista que controla el 100% del capital.

Amb un model de creixement basat en la diversificació geogràfica i la sostenibilitat, Vithas preveu continuar consolidant la seva presència esatatal tant amb l’obertura de nous centres com mitjançant adquisicions i acords estratègics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.