Empreses

Top Doctors aixeca 13 milions de dòlars

La plataforma de telemedicina vol arribar enguany a una facturació de setze milions d’euros

Top Doctors.com, plataforma online de telemedicina, ha aixecat tretze milions de dòlars en una ronda de finançament en què ha anat de la mà d’Impact Partners i ICF Venture Tech II, que seran socis de l’empresa.

Amb aquest finançament, l’empresa es proposa reforçar el lideratge a les principals àrees geogràfiques en què opera i créixer a les zones on hi ha més dificultat d’accés als professionals de la medicina, a més a més de recolzar els metges en el seu procés de digitalització. D’aquesta manera, la companyia preveu així superar els 16 milions de dòlars de volum de negoci enguany.

Fundada el 2013, el seu procés d’internacionalització l’ha duta a tenir presència global, a Europa (Espanya, Itàlia i Regne Unit); Llatinoamèrica (Mèxic, Colòmbia, Argentina i Xile) i Aràbia Saudita. Actualment, compta amb un equip de 250 professionals, amb una edat mitjana de 27 anys, de més de 20 nacionalitats i multidisciplinar, i preveu ampliar la seva plantilla amb 100 persones més durant els 12 mesos vinents. Top Doctors ofereix als pacients accés a més de 90.000 experts de més de 50 nacionalitats i 50 especialitats, alhora que proporciona als doctors solucions tecnològiques d’avantguarda, presència online i imatge de marca. La web de Top Doctors es basa en una plataforma tecnològica única que dona al pacient un accés fàcil a les consultes dels doctors, a més a més de permetre un sistema de filtratge que garanteix al pacient arribar a l’expert en la seva patologia. El model SaaŠ de Top Doctors dóna suport hospitals, clíniques i centres de diagnòstic en la seva transformació digital, perquè puguin oferir als seus pacients eines de telemedicina.

Top Doctors juga un important paper social a àrees en què no hi ha concentració d’especialistes en patologies determinades. La plataforma facilita, a través de la telemedicina o, si s’escau, la cita presencial, que els pacients puguin accedir a especialistes. Com diu Albert Porciani, CEO de Top Doctors, “el 46% dels pacients se citen a localitats diferents a la seva, és a dir, s’estan desplaçant per a una consulta mèdica, i el nostre servei ha ajudat a indrets despoblats a identificar doctors de primer nivell i beneficiar-se d’informació de qualitat de la mà dels millors professionals.” Val a dir que, durant el 2021, la cerca d’informació de salut a la plataforma haurà arribat als 200 milions de visites. Com diu Nicolás Touboulic, d’Impact Partners, “avui á desigualtat en l’accés al sistema sanitari és un problema social de primer ordre i un dels principals desafiaments és facilitar l’accés a especialistes, a qualsevol persona, independentment dels seus ingressos i el seu lloc de residència.”

Per la seva banda, Emilio Gómez, de l’ICF, explica que “quan estàs cercant l’especialista més adient, molt sovint és difícil prendre la decisió correcta amb tota la qualitat d’informació disponible. A més, quan en tries un, pot passar que no sigui el correcte i que calgui anar a un altre metge. Top Doctors fa que l’accés a especialistes sigui simple i precís.”Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.