Empreses

Tokenyx ajuda les empreses a entrar i moure’s en el metavers

Marc Clusa, Antonio Lara i Xavier Simó han unit les seves experiències empresarials i legals per crear Tokenyx, una agència i consultora de serveis de criptoart, NFT i metavers. Tokenyx es va presentar dimecres passat en societat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, a Barcelona, davant 200 persones, el màxim d’aforament permès, i va oferir dues taules rodones farcides d’experts en diverses matèries, com ara Arnau Ramió, cofundador de Cryptomaster Academy; Montse Guàrdia, cofundadora i CEO de Big Onion; Jordi Sellas, director del Centre Arts Digitals Ideal Barcelona, i Miquel Gouarré, CTO de Bluechain, que van explicar a l’audiència la importància que està adquirint el criptoart, els NFT, el blockchain i el metavers.

L’agència ha nascut amb un equip de professionals al darrere per introduir i acompanyar empreses, celebrities i tot aquell que vulgui posicionar-se –i no perdre’s– en el nou escenari digital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.