Gran angular

La tecnologia immersiva regna a l’ISE

Pantalles hiperrealistes i molta realitat augmentada transporten a un nou món

Set salons dedicats a l’audiovisual més futurista, amb pantalles d’altíssima qualitat, hologrames interactius, aparadors futuristes i l’espectacularitat de les instal·lacions immersives, van ser l’atracció de l’edició d’enguany de l’ Integrated Systems Europe (ISE) , el congrés més important del món del sector audiovisual. Catalunya hi va estar representada per 73 empreses i entitats –el 63% del total de companyies de l’Estat espanyol amb presència en l’esdeveniment–, una xifra que va situar el país com el cinquè amb més firmes en l’esdeveniment, superat només per la Xina, el Regne Unit, Alemanya i els EUA.

Amb una línia de separació cada vegada més prima, la hibridació entre el món real i el virtual, utilitzant la realitat immersiva, s’oferia per a la seva aplicació en l’entreteniment, la formació, el retail i el sector de la salut. Broomx Technologies , creadora d’una tecnologia audiovisual immersiva pròpia, i única en l’àmbit mundial, va exposar a l’ISE la seva innovació, que està revolucionant els tractaments terapèutics en salut mental i neurorehabilitadors, i en l’atenció social i geriàtrica.

L’empresa catalana crea experiències immersives aplicades a l’estimulació física i cognitiva, amb gran impacte en la salut mental de les persones, tant en pacients com en professionals de la salut. De fet, l’empresa contribueix amb els seus programes a la rehabilitació neuronal i al tractament de la demència i l’Alzheimer en centres sanitaris de referència –tant públics com privats– de Catalunya, els Països Baixos, els EUA i el Canadà.

Plataforma pròpia.

“Oferim una plataforma pròpia que combina un projector immersiu –l’MK360–, desenvolupat per nosaltres i del qual disposem de patents internacionals; un programari de gestió propi i un catàleg de continguts i programes terapèutics interactius extens”, explica Ignasi Capellà, CMO de Broomx. Fundada a Barcelona el 2015 per un grup d’emprenedors liderats per Diego i Pedro Serrano, ja té en cartera més de 200 clients en 25 països.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.