Economia

Tanca un MWC “en plena forma” amb 88.500 visitants

Els organitzadors es mostren “eufòrics” i consideren que han superat les expectatives malgrat no arribar als nivells d’assistència prepandèmia

Destaquen que els 21% eren alts directius

“El MWC ha tornat en plena forma”, així s’ha expressat el CEO de la GSMA, John Hoffman, després de comunicar que el certamen ha tancat portes amb més de 88.500 visitants segons han confirmat els organitzadors en un comunicat. La fira ha acollit congressistes de 202 països, 2.400 exhibidors i més d’un miler de ponents i líders empresarials. “Estem eufòrics”, ha assegurat la directora de màrqueting de la GSMA, Lara Dewar. Arran de l’èxit dels quatre dies de certamen a Fira de Barcelona, la GSMA també preveu recalcular a l’alça l’impacte econòmic del congrés, que superarà els 350 milions d’euros.

Són registres ja propers als de les fires anteriors a l’esclat de la crisi de la covid-19, si bé no arriben a les més de 100.000 persones congregades en els anys més exitosos del certamen, des de del 2016 fins el 2019, just abans d’aparèixer la pandèmia..

El saló, on el mòbil cedeix cada vegada més espai a d’altres tecnologies d’altres indústries relacionades amb la connectivitat, ha reunit més de 2.400 empreses expositores i els organitzadors. De fet, dels 88.500 participants a la fira, un 56% provenien de sectors adjacents a l’ecosistema mòbil. “El nivell d’energia i suport dels socis, negocis i institucions públiques ha excedit les nostres esperances i expectatives”, ha afirmat Hoffman, que ha destacat l’ambient de “comunitat, innovació, emoció i generació de negocis que s’ha vist al MWC Barcelona”.

Més negoci que el 2019

Segons el CEO de la GSMA, alguns expositors “anecdòtics” han superat totes les expectatives i fins i tot han fet més negoci que l’any 2019, el millor congrés a Barcelona, previ a la pandèmia.

Les dades de la GSMA indiquen que més de la meitat dels participants a la fira han estat de nivell directiu o superior, i d’aquests, un 21% eren dels anomenats de categoria C, és a dir, CEOs o alts executius; i un 26% dones. Aquest és un dels aspectes més rellevantas que els organitzadors han volgut destacar més enllà del nombre d’assistents.

De mitjana, durant aquest MWC23 s’han fet 10.000 reunions de networking’gràcies a l’aplicació del congrés, i un milió d’espectadors únics han seguit les diferents conferències que s’han organitzat

A banda dels congressistes empresarials, el MWC també ha comptat amb 196 delegacions governamentals de 150 països, amb gairebé 70 ministres i més de 100 caps d’autoritats reguladores. Al congrés de les start-ups, el 4YFN, s’han presentat 800 expositors, hi ha hagut 375 ponents i més de 250 sessions per mostrar els projectes empresarials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.