Gran angular

Jornada informativa sobre oportunitats d’inversió a Perú

Responsables institucionals del país i empresaris parlaran de les claus per fer negocis en el país andí

Les oportunitats de negoci al Perú, centren una jornada organitzada per la Cambra de Comerç d’aquest país sud-americà a Espanya (CCPE), que té la seu a Barcelona, i Promperú, l’organisme que promociona la inversió i el turisme, que té lloc aquests dimarts 12 de desembre a la seu del bufet d’advocats Cuatrecasas a l’avinguda Diagonal, 191 de Barcelona.

“L’objectiu de la jornada és mostrar a l’empresariat català les claus per invertir a una de les economies més obertes i dinàmiques del continent”, expliquen des de l’organització. La inauguració de l’acte correrà a càrrec del cònsol general de Perú a Barcelona, Antonio Revilla, i de representants de CCPE i de Cuatrecasas

A continuació, el conseller econòmic comercial de Promperú Espanya, Joan Barrena, mirarà de respondre a la pregunta de “Perquè invertir a Perú?”, mentre que el soci del bufet d’advocats català, Gerard Correig, incidirà en les claus d’èxit d’una aventura empresarial al país andí.

Lara Duro, CEO d’Amphos 21 Group, i Juan Ignacio de la Vega Jiménez, director de l’oficina del Banc Sabadell a Perú, explicaran l’experiència de les respectives companyies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.