Economia

economia

La 7a Fira de l’Ocupació del Bages torna amb 24 empreses i més de 200 ofertes de feina

La Fira de l’Ocupació del Bages obrirà portes dijous al Museu de l’Aigua i el Tèxtil de Manresa amb un total de 24 empreses i més de 200 ofertes laborals. La fira, organitzada per la Cambra de Comerç de Manresa i l’Ajuntament, és l’acte central de la Setmana de l’Ocupació que se celebrarà durant tota la setmana en diversos espais de la ciutat. La fira està adreçada a totes les persones que busquin feina o vulguin canviar la que ja tenen i, a banda de facilitar el contacte directe dels assistents amb els departaments de recursos humans de les empreses, inclou diferents activitats orientades a ajudar els participants a augmentar les seves possibilitats de trobar feina.

Entre les activitats programades destaca la novetat del “Pati de les competències”, un espai lúdic al pati del Museu on a partir de diferents jocs de taula es treballaran competències com el treball en equip, la comunicació, la paciència i la perseverança, la visió espacial, la superació de dificultats, la memòria o la compenetració, entre altres. A més, es mantenen les activitats que més èxit han tingut en edicions anteriors com la revisió exprés de currículums o un taller sobre com fer-lo. La fira estarà oberta de 9 del matí a 2 del migdia i de 3 a 5 de la tarda, amb accés lliure i gratuït.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.