Focus

Multinacional busca directius en gira internacional

El grup francès va desembarcar en aquesta part dels Pirineus amb l'adquisició de diverses plantes industrials a Pamplona, on havia centrat la seva activitat productiva fins al 2004, quan va adquirir Fosfatos de Cartagena, l'empresa d'Ercros dedicada a la fabricació de productes per a l'alimentació animal. Des d'aquest moment, té una altra seu a Barcelona.

En els darrers deu anys, el grup ha duplicat el seu volum de vendes i les seves plantilles. També a l'Estat espanyol, on ha passat de tenir 200 treballadors a tenir-ne 400. Però no es vol quedar aquí i ha dissenyat un pla per tornar a doblar la facturació d'aquí a l'any 2020. I per això ha llançat una campanya de contractació internacional del que la mateixa empresa anomena “perfils d'alt potencial”, entre els quals hi ha directors d'unitats de negoci, desenvolupadors de negoci, directius financers i administratius, i controladors de gestió.

L'objectiu és passar, en un termini de cinc anys, dels 7.300 treballadors que el grup té actualment a tot el món als 12.000. També es busca candidats a l'Estat espanyol. Per això, la gira de selecció de personal que ha organitzat per set ciutats tindrà parada a Madrid els propers dies 11 i 12 de febrer.