Política

El PP reclamarà “responsabilitats”

Millo considera que s'estan emmascaran errors de“deficient planificació de tresoreria” per part de la Generalitat

A banda de deixar clar el “miserable engany” del PSOE per l'impagament, el popular Enric Millo ha demanat al govern que desvinculi aquests diners de les nòmines, perquè fan referència a una partida d'infraestructures. Considera “inacceptable” que es vulguin “emmascarar” errors de “deficient planificació de tresoreria”. A més de qualificar la suspensió de pagaments d'”insòlita”, ha avançat que si no es resolen el PP demanarà “responsabilitats”.

Per Millo, l'impagament és una mostra de la incompetència de l'Estat i la Generalitat. El portaveu del PP ha considerat que el govern del PSOE ha enganyat de forma “miserable” l'executiu català, però ha criticat també que el govern de Mas ha estat incapaç de desenvolupar els convenis necessaris per cobrar el deute.

Millo, que aquest dijous al matí ja demanat dimissions a la conselleria d'Economia si es produïen els impagaments a funcionaris, ha avisat la Generalitat que amb el seu anunci crea alarmisme perquè “insinua un possible anunci de suspensió de pagaments”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.