Administracions

Aturat el nou contracte de neteja a Castelldefels

L'últim ple municipal de Castelldefels va tornar a debatre, per tercer cop, l'adjudicació del nou contracte de neteja viària i recollida de brossa. I per tercer cop els partits de l'oposició la van tombar, pel que l'actual contracte amb l'empresa Sersa queda automàticament prorrogat. En aquesta ocasió, es va tornar a presentar a debat la nova adjudicació a instàncies del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, que va considerar nul l'acord de declarar desert el procediment públic d'adjudicació. Segons fonts municipals, el tribunal va considerar que aquest acord no estava motivat.

El plenari va portar a debat, el juny passat, l'adjudicació del contracte de neteja viària i recollida de brossa per als deu anys vinents, una adjudicació que s'hauria de fer a Cespa, l'empresa que va guanyar el concurs amb una oferta de 61,5 milions d'euros. Però tots els regidors de l'oposició hi van votar en contra, per la qual cosa el govern, en minoria, no ha pogut adjudicar el servei. El principal punt de desacord ha estat les condicions laborals dels treballadors que serien subrogats de Sersa a Cespa, que, segons l'oposició, no quedarien garantides. En l'últim ple, ICV-EUiA, el PSC i CDC van argumentar que hi ha un error en la tipificació de la naturalesa jurídica del contracte, una esmena que va tirar endavant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.