Serveis

El PP de Castelldefels, al jutjat per injúries al PSC

El PSC de Castelldefels ha iniciat accions legals contra el PP i la resta del govern “per unes afirmacions que podien donar a entendre que els regidors del PSC van actuar per interessos particulars amb relació a l'adjudicació del contracte de recollida de residus i neteja viària”, segons els socialistes, que defensen la continuïtat de l'empresa local Sersa. S'obre així un nou capítol en la pugna entre el govern i l'oposició per la nova contracta, que ha estat adjudicada a l'empresa Cespa després d'un concurs però que està vetada per l'oposició, que ha votat en bloc contra el canvi d'empresa.

L'últim ple va acabar amb acusacions encreuades entre govern i oposició, i la primera conseqüència ha estat la presentació pel PSC d'una demanda de conciliació amb què volen que l'alcalde i la resta del govern es retractin de l'acusació d'interessos privats en la defensa de Sersa. Si no ho fan, el PSC presentarà una querella per injúries i calúmnies. L'alcalde, el popular Manuel Reyes, es va mostrar ahir sorprès pel que considera “una broma de mal gust”. “Sembla que el PSC es pren com un atac a l'honorabilitat que defensem l'interès dels veïns de Castelldefels.” El govern, al seu torn, està estudiant presentar a la fiscalia la documentació del procés perquè es dictamini si pot haver-hi delicte en la negativa de l'oposició a acatar el resultat del concurs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.