Economia

Hisenda investiga si Rato va cometre blanqueig de capitals

L'exvicepresident del govern d'Aznar forma part dels 705 casos remesos per Hisenda al Sepblac el febrer passat

L'exministre d'Economia, exvicepresident del govern i exdirector general del Fons Monetari Internacional, Rodrigo Rato, està essent investigat per Hisenda per si va cometre blanqueig de capitals després d'acollir-se a l'amnistia fiscal plantejada pel govern del Partit Popular el 2012, segons informa el diari digital 'Vozpópuli'. Rato forma part dels 705 contribuents que inspecciona el Servei Executiu de Prevenció i Blanqueig de Capitals (Sepblac) per haver trobat indicis d'aquest delicte. Hisenda ha enviat els casos a aquest servei perquè els investigui i els porti davant la justícia si és el cas.

Al grup hi ha contribuents que van aflorar rendes no declarades a l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, de l'Impost sobre Societats o de l'Impost sobre la Renda de no Residents. També altres que van regularitzar béns a l'exterior que superessin els 50.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.