Política

eleccions 21-D

ERC restituirà Trapero com a major dels Mossos si governa després de les eleccions del 21-D

Rovira reivindica “l’aval i credibilitat” de l’obra del govern i presenta la seva llista com l’única capaç de “fer el que alguns creuen impossible”

Esquerra Republicana s’ha compromès a restituir Josep Lluís Trapero com a major dels Mossos d’Esquadra si després de les eleccions del 21-D governa. Així ho ha avançat la número dos de la candidatura i secretària general del partit, Marta Rovira, en un acte on els republicans presentaven les línies mestres del seu programa.

“Hem de retornar la consideració, la confiança i el reconeixement als Mossos. Amb la seguretat pública no s’hi juga. I la manera de rehabilitar-ho és fer avinent que Trapero pugui ser retornat a la seva posició, si ell ho considera”, ha explicat Rovira, tot considerant que “és una ofensa i un atac a la seva professionalitat tenir-lo relegat per motius polítics a tasques que no són adients a la seva vàlua”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.