Societat

Obert per epidèmia

La crisi del coronavirus obliga al confinament de la població però molts sectors es veuen abocats a continuar treballant durant l’emergència per garantir l’abastiment de productes i serveis essencials

El Punt Avui n’analitza tretze exemples

Quan es compleix la primera setmana del confinament obligat de la població, moltes empreses i molts treballadors han hagut d’adaptar-se a la nova situació. La majoria que ha pogut fer-ho ha optat pel teletreball. Però hi ha moltes professions en què el teletreball no és una opció. Són empreses que ofereixen alguns dels serveis essencials i bàsics per a la població, i en què la feina no s’ha aturat aquests dies. Com s’ho fan? Quina és la seva logística? Prenen mesures addicionals a les que tots i totes hem de prendre? El Punt Avui analitza tretze situacions i intenta respondre a aquestes i altres qüestions. Des de quin és el nou procés perquè cada dia els lectors puguin tenir a les seves mans el diari, fins a com els ramaders i pagesos han de donar menjar als animals o tenir cura dels aliments que després arribaran als supermercats. Però, a banda de productes de primera necessitat, també hi ha empreses i treballadors de serveis que fan que el dia a dia sigui de més ben portar. Els netejadors de la via pública, el transport públic o les farmàcies serien una mostra més d’aquestes persones que, malgrat l’ordre de confinament general i l’emergència sanitària d’aquests dies, continuen estan al peu del canó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.