Educació

El curs universitari acabarà en els terminis previstos i amb avaluació

La Conferència General de Política Universitària acorda que cada centre desenvolupi els “procediments necessaris” per dur a terme aquest “objectiu”

Aquests s’hauran d’anunciar el més aviat possible a docents, estudiants i personal

La Conferència General de Política Universitària (CGPU) ha acordat aquest dimecres que el curs universitari acabarà en els terminis establerts, tant pel que fa a la docència com a l’avaluació.

El ministeri d’Universitats ha informat aquesta tarda en un comunicat que cada centre, en l’exercici de la seva autonomia, i en coordinació amb les autoritats de la corresponent comunitat autònoma, “desenvoluparà els procediments necessaris” per dur a l’objectiu d’acabar i avaluar el curs 2019-2020. Aquests procediments s’han d’anunciar tan aviat com sigui possible al personal docent, estudiants i personal laboral.

La reunió de la CGPU s’ha celebrat aquesta tarda amb la participació del ministeri d’Universitats i amb representacions de les conselleries de tots els territoris.

De la trobada n’ha sortit també un document de recomanacions sobre els criteris generals per a l’adaptació del sistema universitari a la situació derivada de la pandèmia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.