Salut

TERÀPIES. Entitat de recerca

Institut d’Investigacions Biomèdiques Sant Pau (IIB Sant Pau)

Projecte: Resposta immune a Covid-19 en treballadors de l’hospital: identificació de donants adequats per a teràpia plasmàtica hiperimmune.

Investigadors: Josep F. Nomdedeu Guinot i Silvia Vidal Alcorisa.

Descripció: Estudi dels anticossos contra el SARS-CoV-2 a la sang de professionals sanitaris per definir la resposta immune eficaç contra la Covid-19. El projecte proposa determinar els anticossos IgM i IgG contra proteïnes del SARS-CoV-2 al plasma de tots els treballadors de l’hospital de la Santa Creu i Sant Pau. L’estudi es farà amb mostres de sang de tots els treballadors de l’hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Impacte esperat: Els objectius són definir la dinàmica de la resposta immune eficaç contra la Covid-19 i identificar poblacions susceptibles i immunes a Covid-19. A més, aquests anticossos podrien tenir aplicacions en pacients crítics.

L’Institut de Recerca de l’hospital de la Santa Creu i Sant Pau és un centre CERCA adscrit com a Institut Universitari de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.