Economia

PIMEC diu que les ajudes als autònoms són “insuficients” i “suposen endeutament”

El president d’Autònoms PIMEC, Miquel Camps, creu que els ajuts públics “no han arribat ni en temps ni forma”

El president d’Autònoms PIMEC, Miquel Camps, ha lamentat aquest dimarts que les ajudes al col·lectiu “són insuficients i no han arribat ni en temps ni forma”. Camps ha explicat que, en molts casos, les mesures de l’administració pública “suposen un endeutament”.

“Des d’Autònoms PIMEC defensem els interessos del col·lectiu. Durant aquesta crisi els atenem telefònicament assessorant-los i ajudant-los, hem impulsat una bústia de denúncies dels abusos per part dels bancs o de la gran empresa, i informem d’aquesta situació i de les novetats normatives amb vídeos, preguntes freqüents, notícies, entre altres qüestions”, ha explicat. Camps ha opinat que “per reinventar-se en moments de crisi cal prendre decisions valentes, adaptar-se i innovar”.

En una trobada digital organitzada per Autònoms PIMEC i retransmesa a través del canal de Youtube de la patronal catalana sota el títol ‘Ens en sortirem’, Miquel Camps ha coordinat una xerrada amb Xavier Berneda, propietari de la marca de sabatilles esportives Munich, Uri Bonet, bateria de Love of Lesbian i soci fundador de Fangazing, Joan Laporta, advocat i expresident del FC Barcelona, i Jordi Basté, periodista i presentador d’El món a Rac 1. Tots ells han explicat les seves experiències i han donat una visió objectiva sobre com es pot afrontar aquest moment a causa de la crisi de la Covid-19.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.