Successos

Banyoles obre una investigació arran de dues actuacions policials amb possible biaix racista

L’Ajuntament es compromet a “depurar les responsabilitats necessàries”

El consistori no vol que fets com aquests malmetin la convivència a la ciutat ni la imatge de la policia

Banyoles ha obert una investigació interna arran de la difusió a les xarxes socials d’imatges de dues actuacions policials enregistrades en vídeos.

“Davant la publicació, aquest cap de setmana en diferents perfils a les xarxes socials, d’imatges que qüestions actuacions policials a la ciutat, l’Ajuntament de Banyoles manifesta que obrirà una investigació interna per aclarir les circumstàncies que envolten els fets”, anuncia en un comunicat.

El consistori assegura que “es depuraran les responsabilitats necessàries” i remarca que “no es permetrà que fets com aquests entorpeixin la convivència a la ciutat, així com tampoc el treball que la Policia Local porta a terme en benefici de la comunitat”.

Alguns dels perfils de les xarxes socials acusen la Policia Local d’actuar amb biaix racista. Una de les intervencions, exposen, correspondria a una detenció la matinada del 12 de juny i l’altra és anterior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.