Salut

Grífols compra per 460 milions de dòlars unes instal·lacions al Canadà i una xarxa d’onze centres de plasma als EUA

La farmacèutica tanca l’operació amb Green Cross, del grup sud-coreà GC Pharma

Grífols ha tancat la compra d’unes instal·lacions productives al Canadà i una xarxa d’onze centres de plasma als Estats Units per 460 milions de dòlars a l’empresa Green Cross, del grup sud-coreà GC Pharma.

En un comunicat, Grífols ha explicat que l’adquisició forma part de la seva estratègia de creixement global, centrada en augmentar l’abastiment de plasma i potenciar l’expansió internacional. Les instal·lacions, a Montreal, inclouen una planta de fraccionament de plasma amb 1,5 milions de litres de capacitat i dues plantes de purificació, d’albúmina i inmuglobulina, que converteixen a Grífols en l’únic productor comercial de medicaments plasmàtics a gran escala al Canadà. L’import d’aquesta compra és de 370 milions de dòlars.

Els onze centres de plasma als Estats Units s’han comprat per 90 milions de dòlars, i la incorporació permet a Grífols reforçar el seu lideratge en els centres d’obtenció de plasma. La companyia té la intenció de continuar reforçant la seva actual xarxa de centres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.