Empreses

Cityscoot duplica a Barcelona la seva flota de motos elèctriques compartides

L’operador francès ja compta a la ciutat amb 633 vehicles, el màxim que permet l’ajuntament

Cityscoot, operador francès en serveis de mobilitat elèctrica compartida, ha consolidat la seva presència a Barcelona i ja és un dels operadors clau a la ciutat. Cityscoot va començar a operar a la ciutat al juliol de 2020 i en poc més de quatre mesos ja ha doblat la seva flota de motos elèctriques: actualment compta amb 633, el màxim que permet l’Ajuntament de Barcelona.

Cityscoot ha aconseguit a la ciutat més de 50.000 descàrregues de la seva aplicació i els seus usuaris han realitzat en només quatre mesos un total de 280.000km, el que consolida a la companyia com un dels agents de referència en mobilitat elèctrica compartida a la ciutat. L’objectiu de Cityscoot és mantenir aquest creixement constant tant en usuaris com en nombre de viatges per moto.

Cityscoot va començar a operar el 2016 a París, i actualment està present també a Niça, Milà i Barcelona amb una flota de més de 7.000 motocicletes elèctriques.

Cityscoot ha posat en marxa les ’motocicletes bonus’, és a dir, descomptes en el preu per minut de motocicletes elèctriques que en un moment concret no s’utilitzen amb freqüència. L’objectiu és dinamitzar tota la flota de motos, també en zones de menor ús, i oferir als usuaris de Cityscoot millors preus per minut. Aquestes motocicletes bonus, que l’usuari pot seleccionar fàcilment a través de l’app de Cityscoot, ofereixen 5 minuts gratuïts al viatge reservat.

En els seus poc més de quatre mesos a Barcelona Cityscoot ha ampliat a més, i de forma progressiva, la seva àrea de cobertura amb l’objectiu d’adaptar-se a les necessitats dels usuaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.