Gran angular

Expat Market, mercat on line per a expatriats

La plataforma subministra als residents a altres estats productes com oli, pernil, conserves, embotits i altres

Expat Market és una plataforma de comerç electrònic que va néixer en plena pandèmia per tal de dur a tot Europa els productes espanyols més enyorats pels expatriats, com ara oli d’oliva, pernil, conserves, embotits, tomàquet fregit, dolç, productes per a l’esmorzar, etc...Aquest mercat virtual , que compta amb menys d’un any de vida, ja és present a vint estats. Els últims a incorporar-se han estat el Regne Unit i Suïssa, i ara hi ha el projecte d’arribar als expatriats dels Estats Units i Canadà.

El projecte d’Expat Market l’ha tirat endavant la barcelonina Nadia Calbo, que ha viscut quatre anys a París i volia curar la nostàlgia de tots els expatriats.

En els darrers dies ha aconseguit superar les barreres del Brexit, i els seus productes per a ciutadans espanyols expatriats ja arriben normalment al Regne Unit.

Aquesta plataforma, com altres que es dediquen al comerç adreçat al consumidor final, ha patit en els darrers mesos la manca d’infraestructura a les oficines duaneres britàniques. Com explica la barcelonina Nadia Calbo, fundadora i CEO d’Expat Market, “Després d’unes primeres setmanes caòtiques en què es perdia mercaderia, els transportistes quedaven atrapats i els tràmits de duanes s’eternitzaven, donat que es va donar prioritat al comerç electrònic entre empreses, perquè hi havia productes frescos d’alimentació que estaven faltant als supermercats.”

A causa del caos a la duana, moltes empreses d’enviament de paquets internacionals amb una gran trajectòria i experiència van deixar d’oferir el B2C en alimentació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.