Salut

Vall d’Hebron autoritza a partir de dilluns un acompanyant per pacient en les operacions i consultes externes

L’hospital flexibilitza les mesures d’accés però recomana estar vacunat, no tenir símptomes i no estar immunodeprimit

L’Hospital Vall d’Hebron flexibilitzarà a partir de dilluns les mesures d’accés d’acompanyants i professionals externs davant de la millora de la situació de la Covid-19 a Catalunya i de la situació assistencial al centre.

Així, a partir de dilluns, es permetrà un acompanyant per pacient en les intervencions quirúrgiques i en les consultes externes, gabinets diagnòstics i a l’hospital de dia.

A urgències, a l’UCI i en altres unitats, podrà entrar un acompanyant seguint les normes i horaris de cada servei. A les plantes d’hospitalització, es permetrà l’entrada d’un acompanyant en dues franges horàries, de 13:30 h a 15:30 h i de 18:30 h a 20:30 h.

En qualsevol cas, l’hospital recomana que l’acompanyant no tingui símptomes aguts, no estigui immunodeprimit i que estigui vacunat i recorda l’obligatorietat de portar mascareta.

S’autoritza sempre una persona acompanyant de manera continuada en el cas dels infants, en el part i puerperi i pacients amb dependència, discapacitat i targeta Cuida’m. En el procés de final de vida, s’autoritzen dos acompanyants en tots els casos.

A les sales d’espera, de sessions, actes i aules, s’eliminen les restriccions d’ocupació. A les cafeteries i restaurants oberts al públic i els dels treballadors, s’amplia l’aforament al 100% seguint les normes de salut pública.

Pel que fa als visitants d’empreses externes, l’hospital recomana l’accés amb cita prèvia amb el professional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.