Empreses

Holaluz amplia capital per avançar en l’oferta d’autoconsum

La comercialitzadora d’energia ha ampliat el seu capital en 7.499.990,04 euros, a un preu de 13,81 euros per acció

La comercialitzadora d’energia Holaluz ha ampliat el seu capital en 7.499.990,04 euros per tal de reforçar la seva estratègia en autoconsum.

Els nous inversors són Abacon Invest GmbH, Pelion Green Future Alpha GmbH i MDR Inversiones, firmes que hja compten amb inversions importants al mercat fotovoltaic per a clients domèstics. L’ampliació s’ha fet a un preu de 13,81 euros per acció, cosa que ha suposat una prima de gairebé el 19% sobre el preu de cotització de l’acció al tancament del mercat borsari BME Growth, on cotitza des del mes de novembre del 2019. Les noves accions representen un 2,64% del capital social actual de la societat i un 2,47% del capital social després del tancament de capital.

Els fons nets de l’augment de capital s’injectaran a la filial íntegrament participada Holaluz Rooftop Revolution, que duu a terme l’activitat d’instal·lació, gestió i finançament de plaques solars fotovoltaiques.

Per escometre el que la companyia anomena la Revolució de les Teulades, Holaluz compta actualment amb 378.202 clients domèstics a tot Espanya i capacitat d’instal·lació, després que hagués anunciat fa poc temps la seva estratègia de compra de companyies instal·ladores solars. Aquesta Revolució de les Teulades, en què la companyia ofereix al client estalvis superiors al 50% en la seva factura de la llum, compta actualment amb 6.295 instal·lacions gestionades, 378.202 clients i una cartera de representació de més de 1.630 MW, a 30 de setembre del 2021.

Els resultats financers del darrer semestre, que es van tancar el 30 de juny, van registrar unes vendes de 186,8 milions d’euros, cosa que suposa un increment d’un 51,9% en comparació amb el primer semestre de l’any fiscal anterior. En el pla estratègic de la companyia, hi ha la previsió d’assolir el milió de clients i les 50.000 instal·lacions fotovoltaiques a finals del 2023.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.