Salut

Salut Pública recomana eliminar les quarantenes a les escoles si hi ha menys del 20% de la classe contagiada

La comissió de tècnics de Sanitat i les comunitats autònomes acorda que només es confinarà l’aula quan hi hagi 5 o més casos

La comissió de Salut Pública ha acordat aquest divendres recomanar la quarantena per a tota la classe sempre que es donin almenys 5 casos de covid, o estiguin afectats el 20% dels alumnes, en un període igual o inferior a 7 dies. Segons ha informat el ministeri de Sanitat en acabar la comissió de tècnics del ministeri i de les comunitats autònomes, la recomanació també inclou que en cas que siguin 4 casos o menys del 20%, es considerarien casos esporàdics i no es recomanarà la quarantena.

Fins ara, en les etapes d’educació infantil i primària, on la vacunació amb pauta completa encara no és majoritària, el confinament de la classe s’havia de fer quan es detectava un positiu. La Comissió de Salut Pública recomana aquesta modificació “amb l’objectiu de garantir la presencialitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.