Empreses

El despatx gironí Rebled Bellvehí obre seu a Barcelona

El bufet, amb 22 professionals, està especialitzat en el món de l’empresa

El despatx no descarta una nova integració si es guanya valor afegit

El despatx Rebled Bellvehí Advocats s’ha instal·lat a Barcelona amb una nova seu que ha inaugurat a la plaça Francesc Macià, número 3. L’obertura del despatx aquest desembre és una aposta de la direcció del bufet d’advocats, que és dirigit per Francesc Rebled, per apropar la firma als clients i acompanyar-los en els seus nous reptes, així com situar el despatx molt arrelat a les comarques gironines al mercat de Barcelona. La nova seu consta de 150 m² i té com a director l’advocat Miquel Àngel Garcia.

Rebled Bellvehí Advocats afronta aquesta nova etapa un any després de la integració de Bellvehí Advocats, el novembre del 2020, i a les portes del 25è aniversari que celebrarà enguany.

El bufet va ser fundat el 1997 per l’advocat Francesc Rebled i té la seu principal a Girona, a la plaça Marquès de Camps, i consta de 22 treballadors, 19 dels quals són advocades i advocats. L’obertura de la cèntrica oficina a Barcelona coincideix amb la integració de les dues oficines de Girona en una única, que s’ha remodelat per tenir més de 600 m² -es deixarà la de Gran Via de Jaume I, 18. Com a despatx, concentra la seva principal activat en l’empresa i les empresàries i empresaris. De fet, “el 90% del despatx està enfocat al món de l’empresa, bé sigui en l’especialitat mercantil, laboral, compravendes, etc.”, explica el soci director Francesc Rebled.

Per al fundador del bufet, l’obertura de la seu a Barcelona, que inicialment comença amb dos professionals, suposa un nou repte per a la firma i una oportunitat de donar un millor servei als clients. “Una aposta important que arriba en un moment de canvis i que coincideix amb el fet que fa un any de la integració de Bellvehí i a les portes dels 25 anys. La nova seu ens permetrà consolidar els nostres clients actuals de Barcelona i situar la nostra marca a Barcelona ciutat”, considera Rebled. Tot i que la seu principal seguirà a Girona, la voluntat de l’equip de direcció és que la plaça de Barcelona adquireixi molt protagonisme en un futur immediat i pugui créixer, gràcies a la gran quantitat d’empreses existents a l’entorn de la capital catalana. “L’equip de l’oficina de Barcelona tindrà el suport plenament de la seu de Girona”, afirma el soci director.

Rebled Bellvehí Advocats assegura que està obert a possibles noves integracions si comporta una bona oportunitat. “No descartem cap operació que pugui ser interessant si dona valor afegit al nostre despatx”, sentencia Francesc Rebled, que hi afegeix que ara l’objectiu és seguir creixent per continuar sent el despatx més gran en nombre de professionals de les comarques gironines.

Ara, a més de consolidar la nova seu de Barcelona, ja es treballa en diversos esdeveniments pel 25è aniversari, que tindrà l’acte principal el juny o juliol vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.