Educació

Salut preveu canvis en els tests a escolars en les properes setmanes si baixen els casos

Veu probable un canvi en les quarantenes però recorda que depenen de protocols generals estatals i catalans

El govern recomana celebrar el carnaval a l’aire lliure i fer les visites de portes obertes en grups reduïts

Salut preveu canvis en les properes setmanes en els tests a escolars si es consolida la baixada de casos, que podria haver-se iniciat després que aquest dilluns s’arribés a la xifra més alta de persones dels centres educatius confinades (132.233 entre alumnes, docents i personal).

En una roda de premsa conjunta, Salut i Educació veuen una “escletxa d’optimisme”en aquest sentit.

La responsable dels programes de Salut Pública en la infància i l’adolescència, Laia Asso, ha apuntat que si aquesta baixada de casos de Covid-19 es consolida, preveuen revisar “a la baixa” el testatge als alumnes quan hi ha un positiu a l’aula. A ara s’ofereix la possibilitat de fer un test a tots els escolars que no s’han de confinar.

Asso tampoc veu “improbable” un canvi en les quarantenes però ha assenyalat que primer s’haurien de modificar els protocols generals estatal i català.

D’altra banda, el govern recomana a les escoles celebrar el carnaval a l’aire lliure i fer les visites de portes obertes en grups reduïts i les sessions informatives, per via telemàtica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.