Cinema

‘El buen patrón’ queda fora de la cursa per l’Oscar a millor pel·lícula internacional

Javier Bardem i Penélope Cruz han estat nominats en les categories de millors d’actors

‘El buen patrón’, de Fernando León de Aranoa, no ha estat seleccionada entre les cinc pel·lícules finalistes en la cursa per l’Oscar a millor pel·lícula internacional. El film havia passat el tall de les 10 escollides entre les candidates de tot el món, però ha quedat fora en la darrera selecció prèvia a la gala dels guardons de l’Acadèmia de Hollywood.

Així mateix, estan entre els nominats a millors actors Javier Bardem i Penélope Cruz per les seves actuacions a ‘Being The Ricardos’ i ‘Madres paralelas’, respectivament.

Anunciats per Leslie Jordan i Tracee Ellis Ross, els films favorits d’aquest any són ‘El poder del perro’ amb 12 nominacions i ‘Dune’, amb 10, seguides per ‘Belfast’ i ‘West side story’ amb 7.

La pel·lícula ‘Madres paralelas’, de Pedro Almodóvar, ha rebut un total de dues nominacions. Per una banda Penélope Cruz com a millor actriu i per altra Alberto Iglesias per la banda sonora.

Per altra banda, competiran en la categoria de millor pel·lícula internacional la danesa ‘Flee’; la italiana ‘Fue la mano de Dios’, dirigida pel popular director Paolo Sorrentino; la japonesa ‘Drive my car’, la noruega ‘The worst person in the world’ i la bhutanesa ‘Lunana: a yak in the classroom’.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.