Empreses

Miistico, la plataforma de serveis místics

En un any d’activitat, aquest marketplace per als aficionats al tarot, l’astrologia, la numerologia i altres ha assolit més d’un miler de sessions

Miistico és el primer marketplace que connecta professionals de serveis místics (tarot, canalització, astrologia, numerologia i altres) amb clients d’arreu del món, i acaba de complir un any d’activitat, amb més d’un miler de sessions registrades.

En aquesta plataforma, els usuaris trien un professional, reserven una sessió i paguen en menys de tres minuts. El dia de la cita només cal connectar i gaudir de la sessió en línia. Com explica Reyes Pont, CEO i cofundadora d’aquesta start up, “comptem amb més de 500 opinions verificades de clients amb una mitjana de satisfacció de 4,89 sobre 5, i això ha estat possible perquè comptem amb un equip preparat i dedicat al 100% al projecte, a més a més d’un equip de professionals compromès de serveis místics de qualitat.” Des de l’empresa s’argumenta que Miistico vol cobrir un nínxol de mercat que estava fragmentat i poc digitalitzat.

Davant dels resultats del primer any d’operacions, Miistico es planteja ara dur a terme una ronda de finançament que permeti la seva consolidació a tot l’Estat i escometre la internacionalització. Val a dir que més del 10% de les sessions s’han fet des de països com els EUA, Austràlia, Regne Unit, Portugal, França, Angola, Argentina, Panamà, Dubai, Luxemburg i Bèlgica. De fet, la companyia compta amb professionals de cinc països diferents i ofereix sessions en sis idiomes.

Com afirma Alejandra Pont, cofundadora de la companyia, “no hi ha dubte que la cultura d’allò místic va creixent i tot i que a l’Estat espanyol l’interès és encara incipient, a altres països ja és una realitat, i podem veure com als EUA empreses emergents estan rebent finançament.” Firmes com Co-Star, que va aixecar un total de 21 milions de dòlars o Sanctuary, amb un total de 6,5 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.