Societat

societat

El concert per la Pau de Creu Roja recapta més de 50.000 euros

Les entrades del projecte ‘Ucraïna ens necessita’ es van esgotar omplint de gom a gom l’Auditori de Barcelona

La recaptació íntegre es destinarà a l’acollida dels refugiats

  • VÍDEO: Concert per la Pau

El concert per la Pau, organitzat per la Fundació Victòria dels Àngels, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat a benefici del projecte “Ucraïna ens necessita” de la Creu Roja va recaptar 55.147 euros, entre taquilla i donacions de Fila 0.

Tot el que es va recaptar en aquell recital, que va acollir L’Auditori de Barcelona el 30 de març, amb entrades esgotades, anirà destinat íntegrament a l’acolliment de persones refugiades ucraïneses ateses per Creu Roja a Catalunya. Entre altres, hi van participar, de forma altruista, els directors d’orquestra Mireia Barrera, Salvador Brotons, Ernest Martínez Izquierdo, Jordi Mora, Pedro Pardo, Javier Puig, Antoni Ros Marbà i Jordi Savall. La totalitat de la recaptació procedent de la taquilla, la Fila 0, pàgina web o Bizum es destinarà íntegrament a l’allotjament d’urgència per a 5.641 persones a Catalunya, d’entre les més de 22.000 persones refugiades a Catalunya ateses per la Creu Roja des de principis de març.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.