Economia

economia

Empreses de 60 països en el Congrés de Llavors, a Barcelona

El 73è Congrés Mundial de Llavors es va inaugurar ahir al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona amb més de 1.400 professionals i 400 empreses de 60 països. Organitzat per la Federació Internacional de Llavors (ISF), el sector debatrà durant els pròxims tres dies mesures per promoure la innovació i el moviment de llavors de qualitat per donar suport a l’agricultura sostenible. “Les llavors són el punt de partida de la cadena alimentària”, va recordar el secretari general de l’IFS, Michael Keller.

El sector de les llavors mou fins a 60.000 milions de dòlars anualment –principalment, blat de moro i soja–, inverteix en investigació fins al 30% dels seus beneficis i té en el canvi climàtic un dels principals reptes de futur. Durant la primera jornada es va posar de manifest com en el futur s’haurà de produir un 50% més, en bona part com a conseqüència del canvi climàtic, ja que les variants actuals no valdran en determinats climes i caldran variants més resistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.