Política

Estat espanyol

Nadia Calviño, positiva en coronavirus

La vicepresidenta primera del govern espanyol té símptomes lleus però ha suspès la seva agenda d’actes

La també ministra d’Economia té tres dosis de la vacuna contra la Covid-19 i confia recuperar-se aviat”

La vicepresidenta primera del govern espanyol i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, ha donat positiu en coronavirus, segons ha comunicat ella mateixa aquest dimecres a través de les xarxes socials.

“He donat positiu en Covid-19. Amb símptomes lleus que, no obstant això, m’obliguen a fer ajustaments en la meva agenda d’actes públics”, ha explicat Calviño.

La responsable d’Economia de l’executiu espanyol ha assegurat que té les tres dosis de la vacuna contra el coronavirus i confia “tornar a estar en plena forma aviat”.

Entre altres actes, Calviño tenia previst assistir avui a la Conferència d’Ambaixadors de la Unió Europea (UE) a Espanya, amb motiu de la Presidència de la República Francesa, a la Residència de l’Ambaixador de França a Madrid.

També tenia programada una reunió amb la ministra de Finances del Gran Ducat de Luxemburg, Yuriko Backes, en la seu del ministeri, i una intervenció per via telemàtica a la Capital Markets Union Conference, organitzada per la Comissió Europea.