Política

Coronavirus

Darias anuncia una quarta dosi contra la Covid-19 a “tota la població”

La ministra de Sanitat apunta que el segon reforç s’administrarà “cap a la tardor”

La Comissió de Salut Pública encara ha de decidir quina vacuna es distribuirà

La ministra espanyola de Sanitat, Carolina Darias, ha anunciat aquest dijous que s’administrarà una quarta dosi de la vacuna contra la Covid-19 a “tota la població”.

“Hi haurà quarta dosi per a tota la població, així ho ha decidit la Comissió de Salut Públic, el que falta és decidir quan” començarà la campanya de vacunació, ha explicat Darias en una entrevista aquest dijous a La Sexta en ser preguntada sobre si la segona dosi reforç s’estendrà a la població general.

La titular de Sanitat ha assenyalat que “probablement” sigui “cap a la tardor”, quan es es preveu l’arribada de “noves vacunes adaptades a variants”.

Darias ha apuntat que la mesura va en línia amb les recomanacions de la Comissió de Salut Pública, que ja va aconsellar administrar una quarta dosi a la població més vulnerable, sense concretar quan.

Segons fonts del govern basc, la Comissió de Salut Pública ha acordat a la seva reunió d’aquest dijous la població diana a la qual s’adreçarà la dosi de reforç. Els experts que conformen aquest organisme han conclòs que la vacuna s’administrarà a tota la població seguint un criteri de vulnerabilitat.

Les mateixes fonts han apuntat que la campanya arribarà a la tardor, però han precisat que encara falta concretar quina vacuna s’administrarà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.