Serveis

Regne Unit

EasyJet anuncia que retallarà més vols durant les vacances d’estiu

L’aerolínia de baix cost preveu operar el 90% dels serveis previstos

La companyia s’ha vist afectada per les limitacions als aeroports de Gatwick i Schihpol

L’aerolínia britànica EasyJet ha anunciat aquest dilluns que retallarà més vols aquest estiu.

La companyia de baix cost ja havia avançat que entre els mesos de juliol i setembre operaria al voltant del 97% dels seus serveis respecte dels nivells registrats abans de la pandèmia. Ara ha rebaixat aquest percentatge al 90%.

EasyJet ha fet l’anunci després que l’aeroport britànic de Gatwick i el d’Schiphol, a Amsterdam, han decidit que limitaran els serveis i el nombre de passatgers.

Easyjet ha precisat que es produiran cancel·lacions de vols de la seva xarxa a altres aeroports, però no ha concretat quants es veuran afectats. La companyia ha assegurat que avisarà als passatgers afectats amb temps i els oferirà la possibilitat de realitzar una nova reserva en vols alternatius.

Les cancel·lacions dels serveis es deuen, segons ha explicat la companyia, als recents problemes operacionals, entre ells l’escassedat de personal de terra o els retards en els controls de trànsit aeri.

El conseller delegat d’EasyJet, Johan Lundgren, ha dit avui que espera que l’aerolínia sigui capaç de “reacomodar” els passatgers que es veuran afectats per les suspensions.

Aquest directiu s’ha disculpat perquè la companyia no hagi “pogut proporcionar el servei” que els clients esperaven d’ella.

D’altra banda, l’aerolínia ha reconegut que hi haurà un “impacte en el cost” del servei com a conseqüència de les alteracions, sense tenir en compte que el combustible “excedirà” les pautes prèvies.  “Creiem que aquesta capacitat i l’impacte en el cost són una cosa excepcional aquest estiu”, ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.