Cinema

festival de Cinema fantàstic

Sitges premiarà Edgar Wright i Neil Marshall

El certamen anuncia nous títols com ‘As bestas’, de Rodrigo Sorogoyen, i el film de terror rural ‘Cerdita’

La propera edició se celebrarà entre el 6 i el 16 d’octubre

El director i guionista Edgar Wright, responsable d’un dels films més aplaudits a la darrera edició, Última noche en el Soho, i Neil Marshall, director de Hellboy i The Reckoning, seran distingits amb el premi Màquina del Temps a la propera edició del Festival de Sitges, que se celebrarà entre els dies 6 i 16 d’octubre. Ho ha anunciat avui el director del certamen, Àngel Sala, que també ha avançat alguns títols de cinema de terror català i estatal que es podran veure a la 55a edició: Cerdita, el debut de Carlota Pereda després del seu curtmetratge homònim guanyador del Goya; la coproducció catalana As bestas, de Rodrigo Sorogoyen; Irati, de Paul Urkijo; Viejos, el film de terror dirigit per Raül Cerezo i Fernando González Gómez; Asombrosa Elisa, de Sadrac González-Perellón, o La paradoja de Antares, de Luis Tinoco.

Sitges acollirà també novetats internacionals com Halloween: El final, de David Gordon Green, que es desenvolupa quatre anys després dels fets de Halloween Kills i està protagonitzat per Jamie Lee Curtis. Àngel Sala també va anunciar la selecció de l’òpera prima de Goran Stolevski, You Won’t Be Alone, protagonitzada per Noomi Rapace; After Yang, cinta de ciència ficció futurista de Kogonada amb Colin Farrell, i el thriller psicològic Resurrection, dirigit per Andrew Semans i protagonitzat per Rebecca Hall i Tim Roth.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.