Gran angular

Directives al mar!

100 executives de diferents àmbits i indrets de l’Estat navegaran pel Mediterrani durant cinc dies per enfortir la marca personal, el lideratge, els coneixements i la xarxa de contactes

Rosaura Alastruey, pionera en el món del networking a l’Estat espanyol, ha organitzat una altra trobada inèdita, tant com ho va ser la que va preparar el 2014, quan va dur a terme una sessió de treball a 30.000 peus d’altura, en un avió de la companyia Vueling. Llavors va ser la ruta aèria Barcelona - Milà i va comptar amb la participació d’un centenar d’emprenedors espanyols i italians. Aquest cop canvia el cel pel mar i es proposa reunir un centenar de directives a bord d’un dels vaixells de Costa Cruceros, companyia col·laboradora en l’esdeveniment empresarial.

Entre el 28 d’octubre i l’1 de novembre, directives de diversos àmbits i procedents de diferents indrets de l’Estat, solcaran el Mediterrani, sortint de Barcelona i visitant els ports de Marsella i Savona. Seran cinc dies de navegació amb un objectiu ben clar: que les dones participants reforcin la seva marca personal i el seu lideratge, alhora que engrandeixen la seva xarxa de contactes i comparteixen coneixements i experiències entre totes elles. I, és clar, que també s’ho passin força bé.

“La marca personal és imprescindible per destacar i promocionar-se en el món empresarial. Volem reforçar aquest concepte i que les participants puguin compartir el seu coneixement, les seves experiències i fórmules de treball amb la resta de companyes, sense distraccions i en un entorn allunyat del dia a dia”, afirma Alastruey, que insisteix en l’objectiu del creuer: “Que puguin fer networking i augmentar la seva xarxa de contactes amb directives de la seva mateixa posició o àmbit procedents de tots els punts de l’Estat.”

Aquesta experta en networking assegura que arribar a ser alta directiva “no és fàcil”, com tampoc ho és –diu– “mantenir-se en aquesta posició”. “És important tenir visibilitat dins de la mateixa empresa i també a les xarxes, que actuen com un altaveu en el món professional o empresarial, un fet que només s’aconsegueix si incorpores el networking al teu dia a dia, tant professional com personal”, afirma Alastruey.

Per participar en el creuer caldrà ser alta directiva d’àmbit estatal, amb un mínim de cinc anys d’experiència en el càrrec i, preferentment, amb un programa de lideratge directiu femení realitzat en una escola de negocis. Alastruey concreta que si les participants ho desitgen, les podran acompanyar les seves famílies.

La pionera del networking va conèixer aquest món en el seu estat més pur quan el 2004 va fer un viatge a Silicon Valley. Autora de llibres sobre aquest concepte i l’ocupació 2.0, va ser pionera a l’Estat a l’hora d’introduir la idea del networking i tot el que comporta quan encara es desconeixia, creant i dissenyant esdeveniments inèdits en entorns inusuals.

El creuer de directives que proposa per a la tardor inclou un programa de formació que permetrà fomentar el networking durant els dies de navegació. “Es realitzaran càpsules temàtiques directives d’una hora de durada que ajudaran a reforçar la marca personal.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.