Educació

El govern invertirà 129 milions per digitalitzar els centres educatius

Provenen dels fons europeus Next Generation

Es destinaran a les matèries de ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques

La Generalitat ha aprovat destinar 128,9 milions d’euros procedents dels fons Next Generation per iniciar la licitació del material amb que s’impulsarà la digitalització i les matèries de ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques (STEAM) als centres educatius.

El material que arribarà als centres a partir del proper mes de setembre consta de maletes audiovisuals, equipaments de robòtica i panells interactius per a tots els centres, aules digitals vivencials per als centres d’educació especial així com l’equipament Maker per a 150 col·legis, segons ha acordat el govern aquest dimarts.

L’objectiu de la iniciativa és fomentar la competència digital educativa d’alumnat i professorat així com desenvolupar la digitalització dels centres educatius.

També es pretén promoure l’equitat educativa reduint la bretxa digital de l’alumnat, millorant les dotacions digitals de les aules i proporcionant la capacitació tècnica dels docents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.