Societat

Llibertat provisional per al tenor detingut per agressió sexual

Haurà de comparèixer al jutjat cada quinze dies

No es podrà acostar a menys de 500 metres de la denunciant ni comunicar-s’hi

El jutge ha deixat aquest dimarts en llibertat provisional el tenor i director de l’orquestra de Calella (Maresme), Albert Deprius, detingut ahir pels Mossos d’Esquadra acusat d’agressió sexual, assetjament i de contactar amb menors a través de les xarxes socials.

L’acusat, que ha passat aquest matí a la disposició del jutjat en funcions de guàrdia i instrucció número 6 d’Arenys de Mar (Maresme), ha quedat en llibertat provisional després que cap de les parts hagi sol·licitat el seu ingrés a la presó, segons ha informat el TSJC.

La causa està oberta per un delicte d’abusos sexuals continuats a una menor entre els anys 2010 i 2014, quan la víctima tenia 14 anys i ell uns 40 i exercia com a professor i director de l’escola de música, segons han confirmat a fonts policials.

Malgrat que ha quedat en llibertat provisional, Deprius haurà de realitzar compareixences quinzenals al jutjat i, com a mesura cautelar, té prohibit comunicar-se o apropar-se a menys de 500 metres de la denunciant. El procediment s’enviarà a repartiment perquè s’assigni el jutjat que seguirà amb la instrucció del cas.

El músic ja havia estat detingut després d’una altra denúncia interposada el juliol passat, en un cas que investiga un jutjat de Mataró (Maresme), i també va ser denunciat per una altra suposada víctima el 2016, encara que en aquella ocasió es va arxivar per la via penal i es va aconseguir un acord entre les parts abans d’acudir a la via civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.