Política

frança

Una vaga ferroviària podria afectar el 60% dels trens entre França i Suïssa

La companyia ofereix canviar els bitllets afectats o reemborsar el doble del seu import

Més de la meitat dels trens d’alta velocitat TGV que connecten França amb Suïssa podrien veure’s afectats aquest cap de setmana per la vaga de controladors de la Societat Nacional de Ferrocarrils de França (SNCF), que començarà aquest divendres i podria prolongar-se durant tot Nadal.

Segons ha informat aquest dijous el diari local Tribune de Genève, les aturades podrien afectar 30 dels 51 trens TGV que connectaran les ciutats de Ginebra, Lausana, Basilea i Zuric amb França aquest cap de setmana, que coincideix amb la celebració de Nadal en tots dos països.

Un portaveu de la companyia gal·la ha demanat als passatgers que consultin la pàgina web del grup abans de viatjar per a conèixer els detalls del trànsit i si els seus trens estan afectats per les aturades.

De moment, aquest dijous únicament s’ha cancel·lat el TGV entre París i Ginebra que tenia prevista la seva sortida a les 18.18 de la capital francesa. El divendres se suspendran previsiblement onze trens, el dissabte deu i el diumenge nou connexions.

Els bitllets afectats podran canviar-se per uns altres o obtenir un reemborsament gratuït pel doble del seu valor, segons la companyia.

El govern francès espera que la situació pugui solucionar-se en les pròximes hores, segons ha reconegut el ministre de Finances gal, Bruno Le Maire.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.