Política

Estat espanyol

El PP convida Aznar i Feijóo, però no Casado, a la intermunicipal del cap de setmana

Bendodo justifica que el criteri és que hi vagin “expresidents del govern, no del partit”

El lema de campanya dels populars als comicis del 28 de maig serà ‘Espanya entre tots’

El Partit Popular (PP) espanyol celebra aquest cap de setmana a València una intermunicipal per encarar els comicis del 28 de maig, a la que han estat convidats els exlíders de la formació José María Aznar i Mariano Rajoy, però no Pablo Casado, el predecessor de l’actual president, Alberto Núñez Feijóo.

El coordinador general i director de campanya del PP, Elías Bendodo, ha justificat aquest dijous l’absència de Casado pel fet que la seva formació ha convocat a la trobada “expresidents del govern, no del partit”.

“El que pretenem fonamentalment a la intermunicipal és parlar de gestió i de governs”. En primer lloc “governs de present i de futur”, i per tant parlaran molts alcaldes i candidats”, ha dit, i es repassarà també la “gestió del passat” amb “els que van ser els presidents del PP i el futur president del govern, que és Alberto Núñez Feijóo”.

Aznar i Rajoy donaran suport Núñez Feijóo en una fotografia que, segons el PP, demostra la unitat de la formació.


‘Espanya entre tots’, lema de campanya del PP
Bendodo ha anunciat el lema de campanya del PP: Espanya entre tots, que s’adaptarà a cada territori. “Un lema inclusiu” que, segons ha afirmat, s’adapta al que vol la seva formació, una “Espanya entre tots”.