Salut

La Diputació de Barcelona engega una campanya de salut mental per a adolescents

L’objectiu és sensibilitzar els joves sobre els trastorns depressius en aquesta etapa de la vida

Millorar la salut mental dels adolescents és l’objectiu de la campanya que acaba d’engegar la Diputació de Barcelona. Amb el títol “Parla’m de tu”, vol abordar temes especialment delicats en aquesta etapa de la vida com la depressió, i sensibilitzar els adolescents perquè trenquin tabús a l’hora de parlar-ne.

Segons informa l’agència Efe, la Diputació ha recollit testimonis de diferents joves que han patit depressió i ha comptat amb la col·laboració d’entitats i experts en salut mental per a l’elaboració d’un seguit de vídeos al voltant d’aquest tema que es podran veure a les xarxes socials.

La posada en marxa de la campanya coincideix amb el Dia Mundial del Benestar Mental dels Adolescents, que es commemora demà, 2 de març, i ha estat dissenyada pel periodista Fidel Masreal. Entre les entitats que participen en aquesta campanya destaquen organitzacions especialitzades, com ara la Federació de Salut Mental Catalunya o el col·lectiu Obertament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.