Política

Campuzano compareixerà al Parlament per la promesa d’una residència a Santa Coloma si guanya Rufián

El conseller ha rebut un allau de crítiques per part de l’oposició

Tot i que la portaveu del govern, Patricia Plaja, ha tret ferro a la polèmica durant la seva compareixença després del Consell Executiu, finalment la pressió de la majoria dels partits de l’arc parlamentari català han forçat al conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, a demanar comparèixer davant del Parlament per donar explicacions sobre la promesa de construir una nova residència a Santa Coloma si Gabrien Rufián és el nou alcalde.

Ahir, Campuzano ja va rebre un allau de crítiques per part de diferents partits. I avui, segons Europa Press, PSC, Junts per Catalunya Junts han registrat una petició de compareixença. Els partits de l’oposició exigeixen que el conseller justifiqui el vídeo en què Rufián fa la promesa de construir una segona residència geriàtrica a Santa Coloma de Gramenet, juntament amb Campuzano.

Parlon exigeix Campuzano que demani “perdó” a Santa Coloma per prometre una residència si governa Rufián

Núria Parlon ha exigit aquest dimarts a la nit al conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, que demani “perdó” a Santa Coloma per haver acordat amb el candidat d’ERC, Gabriel Rufián, una segona residència pública de gent gran si els republicans són “decisius” el proper mandat. L’alcaldessa de la ciutat i candidata socialista a la reelecció, ha indicat en una conversa a l’Espai Línia, que el fet que ERC i “especialment” el conseller “juguin a prometre la residència” és “d’una gravetat institucional sense precedents”. A parer de la batllessa, Rufián “pot prometre cinc residències, si vol”, però en canvi creu que no es pot perdonar que ho faci el conseller.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.