Economia

Transgourmet enllesteix la reforma del Gros Mercat de Girona, que ha costat 2,2 milions

La zona de producte fresc s’ha ampliat i ocupa una tercera part de la superfície

Transgourmet Ibèrica, amb seu central a Vilamalla, ha enllestit la reforma del Gros Mercat de Girona, que ha suposat una inversió de 2,2 milions d’euros. Les obres, que s’han fet en dues fases, han permès potenciar tota la zona de producte fresc. La part de carnisseria, fruiteria, formatges i làctics ocupa ara gairebé una tercera part de tota la superfície de venda, que suma 3.123 metres quadrats. La segona fase de les obres, que completat la part que ja es va fer el 2020, s’ha centrat en adaptar l’entrada de l’establiment. Situat al polígon de Mas Xirgu, compta amb 35 treballadors i també té una gasolinera GM Oil.

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, el segon grup de distribució majorista d’Europa i que pertany al Grup Coop. L’empresa té sis plataformes de distribució repartides arreu de l’Estat. És referent al sector horeca amb Gm Cash-Gros Mercat, la seva marca de ‘cash & carry’ que suma 70 centres. També té una divisió de Food Service.

A Catalunya, Transgourmet té 24 Gros Mercat. D’aquests, sis són a comarques gironines; tretze, a Barcelona; quatre, a Tarragona, i un, a Lleida.

La companyia té més de 800 supermercats franquiciats sota les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i més de 2.000 clients independents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.