Successos

Queda en llibertat provisional l’acusada de matar la seva cosina al Pont de Vilomara

Les acusacions particulars presenten recurs contra la mesura dictada pel jutge perquè creuen que és una “temeritat” deixar lliure la presumpta assassina

L’acusada de matar la seva cosina a ganivetades al Pont de Vilomara el 2020 ha quedat en llibertat provisional. El jutge ha ordenat aquest divendres l’alliberament de la presumpta assassina i ha decidit acabar amb la presó preventiva. Ara bé, li ha prohibit comunicar-se o acostar-se a menys de 1.000 metres als fills de la víctima, com ha avançat ‘Regió 7’. Les acusacions particulars han presentat recurs contra la decisió, que el jutge ha argumentat dient que la durada màxima de presó provisional no pot superar la meitat de la pena de presó que s’acabi decidint per sentència.

La dona va entrar a una presó amb psiquiàtric el juliol del 2020. Segons ha declarat a l’ACN un dels advocats de l’acusació, Sergi Roca, és una “temeritat” alliberar-la just abans de decidir sobre els fets. Ha alertat del risc de fuga i “el component de perillositat pel seu estat mental”. El jutge l’ha deixada en llibertat pocs dies abans que dicti sentència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.