Política

estat espanyol

El PP fitxa l’exeurodiputat de Cs Luis Garicano

L’economista va deixar la seva acta parlamentària el juliol passat per assumir una plaça de professor a la Universitat de Colúmbia, a Nova York

El PP suma a les seves files l’economista i exeurodiputat de Cs Luis Garicano. Així ho ha anunciat aquest dilluns el PP, en un nou fitxatge d’aquesta formació en les files del partit taronja. Garicano, que el juliol passat va renunciar a la seva acta al Parlament Europeu per assumir una plaça de professor a la Universitat de Colúmbia (Nova York), ha fitxat per a la fundació ideològica del PP, rebatejada recentment amb el nom de Reformismo21.

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, feia temps que anava darrere de Garicano. Havia intentat incorporar-lo molt abans per un càrrec polític, però l’economista estrella de Cs ho va rebutjar per incompatibilitats amb els seus compromisos professionals com a docent als Estats Units. Ara, en la recta final de la campanya de les municipals i autonòmiques del 28-M, el PP anuncia la incorporació de qui va ser la cara de la formació taronja a Europa del 2019 al 2020.

L’anunci d’aquest fitxatge és un cop baix per a Cs, incapaç d’aturar la fuita d’exmembres de la formació cap al PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.