Economia

Montero contraposa la política econòmica estatal que “funciona” amb les mesures “ocultes” del PP

La ministra d’Hisenda ha criticat als populars que “s’amaguin” dels ciutadans

La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha reivindicat aquesta tarda la política econòmica del govern espanyol, que “funciona” i és “eficaç”, mentre ho ha contraposat a l’absència de proposta que considera que té el PP. “Que Feijóo i el PP no tinguin por en poder traslladar quin és el seu full de ruta”, ha concretat en la jornada del diari Cinco Días per celebrar el seu aniversari, però ha afegit que haurien d’explicar “quines són aquelles mesures que, estant ocultes, no permeten visibilitzar-se i, per tant, s’amaguen al criteri dels ciutadans”.

Amb aquesta acusació contra els populars d’amagar la política econòmica als espanyols, també ha volgut criticar l’actitud del partit conservador: “Hi ha qui prefereix instal·lar-se en el catastrofisme coma mitjà de diagnòstic”, ha reblat. També ha valorat positivament les decisions econòmiques preses durant la crisi de la pandèmia i l’originada per la guerra d’Ucraïna, i ha qualificat la línia política del govern com a positiva, “millor que en altres països”, en termes fiscals, d’hisenda i pressupostaris

Ha volgut recordar els màxims nivells d’afiliació a la Seguretat Social i el baix nivell d’atur arran de l’acció governamental i ha tornat a llançar un dard contra el PP quan ha lamentat que no poden contrastar la política econòmica amb el principal partit de l’oposició perquè, de moment, no s’hi ha mostrat predisposat i que cal “insistir perquè es puguin fer els debats”, que el president espanyol, Pedro Sánchez, va arribar a proposar sis cara a cara amb Feijóo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.