Economia

Applus guanya 30,4 milions fins al juny, un 39,5% més

La companyia continua pendent de l’opa llançada pel fons Apollo sobre el 100% del capital

Applus va obtenir un resultat de 30,4 milions d’euros entre el gener i el juny d’aquest exercici, xifra que representa un creixement d’un 39,5% sobre el mateix període de l’any passat.

El grup de certificació i assajos, sobre el qual el fons Apollo ha llançat una oferta pública d’adquisició d’accions (opa) per quedar-se amb el cent per cent del capital i treure’l de la borsa, va facturar per valor de 1.000,8 milions d’euros al llarg del primer semestre, és a dir, un 1,4% més, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

En declaracions recollides per Efe, el conseller delegat d’Applus, Joan Amigó, ha detallat que el grup espera tancar l’any amb “un bon creixement tant en ingressos com en resultat operatiu ajustat, la qual cosa ens dóna la confiança per incrementar les nostres expectatives de creixement d’ingressos”.

Per tipus de negoci, en els primers sis mesos de l’any l’àrea d’energia i indústria va generar uns ingressos de 524,5 milions (un 1,3% més), la d’ITV va reportar 203,8 milions, un 15,2% menys; la de laboratoris 117,8 milions, un 18,8% més i, finalment, l’Idiada va sumar uns ingressos de 154,8 milions, un 19,7% més.

9,5 euros per acció

El fons d’inversió nord-americà Apollo va llançar a final de juny una opa sobre el 100% d’Applus per un màxim de 1.226 milions d’euros, una valoració que suposa una oferta de 9,5 euros per acció. Apollo ofereix aquest preu pels 129 milions d’accions de la societat, però ha condicionat la seva opa a obtenir una acceptació mínima del 75% del capital social d’Applus amb dret a vot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.