Economia

REGNE UNIT

El govern manté el sistema mètric estàndard per les vendes excepte pel vi

El Regne Unit mantindrà el sistema mètric estàndard que s’usa a la Unió Europea per a la venda de productes excepte en el cas del vi, un cas en el que recupera la mesura de les pintes, equivalents a 568 mil·lilitres, a partir del 2024.

És l’anunci fet dimecres pel Ministeri d’Empreses i Comerç de l’executiu britànic aquest dimecres, en un comunicat en el que s’assegura que “no introduiran nova legislació” en l’àmbit de les unitats de mesura i afegeix que preveu “eliminar les restriccions de la mida de les ampolles per als productors britànics de vi”.

El 98,7% de persones sondejades en una consulta pública ja es va mostrar a favor de continuar usant aquestes mesures i el primer ministre, el conservador Rishi Sunak, ha decidit tancar la qüestió que era una de les velles promeses dels impulsors del Brexit, especialment el seu predecessor Boris Johnson.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.