Economia

Economia

El canvi de Bitcoin supera els 70.000 dòlars

És el segon màxim històric que la criptomoneda més utilitzada assoleix aquesta setmana

La cotització del Bitcoin, la criptomoneda més utilitzada, ha superat aquest divendres per primera vegada els 70.000 dòlars.

Segons les dades de l’agència Bloomberg, el canvi de la criptodivisa s’ha situat en 70.085 dòlars (uns 64.000 euros) a dos quarts de quatre de la tarda (hora catalana).

El d’avui és el segon màxim històric assolit aquesta setmana pel Bitcoin, que dimarts ja va arribar als 69.191,9 dòlars (uns 63.270 euros). L’anterior valor més alt era del 10 de novembre de 2021, quan la criptomoneda més coneguda es canviava a 68.991,85 dòlars (uns 63.000 euros, al canvi actual).

Els analistes vinculen aquestes pujades rècord del Bitcoin a la decisió del supervisor borsari dels Estats Units, la SEC, d’autoritzar els fonts cotitzats (ETF) vinculats al preu al comptat d’aquesta criptomoneda. La decisió ha atret al mercat de la criptodivisa de grans fons d’inversió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.