Economia

economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

El certamen s’adreça a particulars i professionals del sector i es celebrarà el 17, 18 i 19 de maig

El Port de Mataró acollirà la primera edició del Saló Internacional Nàutic de Catalunya. L’Ajuntament i l’entitat organitzadora, Salincat S.L han signat avui un conveni de col·laboració per a l’organització d’aquest esdeveniment que es celebrarà el 17, 18 i 19 de maig.

El certamen vol ser un punt de trobada per a l’exhibició i venda d’embarcacions adreçat a professionals com particulars, a través d’una oferta comercial que agrupi tota mena de productes i serveis vinculats al sector nàutic.

Embarcacions a l’aigua

L’esdeveniment es celebrarà en un espai de 8.000 m² del Port de Mataró, dels quals 2.000 m² es destinaran a serveis vinculats a l’hostaleria i els 6.000 m² restants per a l’exhibició d’embarcacions. També hi haurà amarraments per aquelles empreses que vulguin exhibir les seves embarcacions a l’aigua. Hi haurà 35 empreses expositores i 40 embarcacions.

La celebració del saló és un esdeveniment vinculat al projecte Mar en Valor, que defineix l’estratègia per a què la ciutat aprofiti totes les oportunitats socioeconòmiques que ofereix el mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.