Empreses

Ercros ven l'activitat de fosfats per a alimentació animal

El grup químic Ercros ha tancat un acord amb Timab, filial del grup químic francès Roullier, mitjançant el qual aquesta companyia li compra el 100% de Fosfats de Cartagena i el comerç associat a la comercialització de fosfats per a alimentació animal, per un import d'1,6 milions d'euros.

L'acord preveu que la fàbrica de Flix d'Ercros continue produint fosfat dicàlcic per a Timab i s'hi assegura la feina per un període de cinc anys per a 24 persones. Ara l'operació queda pendent de l'aprovació de les autoritats de defensa de la competència d'Espanya i Portugal.

Ercros desenvolupa la seva activitat de producció de fosfats per a l'alimentació animal a la fàbrica de Flix (fosfat dicàlcic) i a la planta de Cartagena (fosfat monocàlcic), amb una capacitat de producció conjunta de 200.000 tones anuals. Pel que fa a l'activitat de fosfats de Timab, ocupa 160 treballadors, té una capacitat de producció de 450.000 tones anuals distribuïdes en tres fàbriques i comercialitza els seus productes en més d'una setantena de països.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.